Elbilsladdning

Med Carsmarts tjänster för elbilsladdning får du en helhetslösning som är anpassad efter dina behov.

 

– Ladda hemma

– Ladda på jobbet

– Ladda längs med vägen

 

Vi har lösningarna som du behöver!

Det skall vara enkelt att köra elbil

Vi har alla lösningar inom laddbara fordon

Elnät finns överallt – i hemmet, hos företagen, i motorvärmarstolpar, längs gator och motorvägar. Det ger oss rätt förutsättningar för en elektrifierad fordonsflotta. Vi har de lösningar och laddboxar du behöver oavsett om det är på kontoret, hemma eller längs med vägarna.

Guider för installation av laddboxar och laddstolpar

Lär dig mer om att installera laddlösningar på företagsparkeringen

Frågorna är många när man funderar på att installera laddboxar. Här hjälper vi dig att räta ut eventuella frågetecken. Läs mer.

Ladda på jobbet

Vi hjälper dig att ladda bilen på parkeringen vid jobbet

Erbjud anställda och besökare ett enkelt sätt att ladda sin laddhybrid eller elbil på jobbet. Vi hjälper dig hela vägen till en färdig lösning till era privata, tjänstebilar eller servicefordon.

Ladda hos din bostadsrättsförening

Vi hjälper dig och grannarna att komma igång med laddningslösningar i föreningen.

Med våra tjänster för uppföljning och fördelning av kostnader mellan föreningens medlemmar blir det rättvis och modern hantering av elbilsladdning. Vi har flera olika laddboxar med RFID-taggar som gör identifiering och säkerhetsfrågor enkla att lösa.

Lösningar för publik laddning

 

Erbjud kunder, förbipasserande och övriga besökare ett smidigt sätt att ladda bilen.

Tillsammans med er tar vi fram de lösningar som krävs för att ni skall kunna erbjuda publika laddningspunkter för besökare eller förbipasserande oavsett om det är företag eller privatpersoner.

Molntjänster

 

Våra laddninglösningar är uppkopplade till molnet.

Våra boxar och stolpar för elbilsladdning är självklart uppkopplade mot vår moderna molntjänst. Det gör det möjligt för oss att uppdatera mjukvaran över luften samt ger dig som kund full kontroll över er lösning.

Vi erbjuder dig

Betalningslösningar

Enkla och smidiga betalningslösningar

Fördelning av kostnader

Fördelning av kostnader för bostadsrättsföreningar

Statistik & Rapporter

Se förbrukningsdata per individ eller station

Tillgänglighet

Lösningar som är tillgängliga dygnet runt

Trygghet

Moderna och säkra produkter från ledande leverantörer

Support

Behöver du hjälp eller rådgivning finns vi där

Lastbalansering

Effekten anpassas efter hur många bilar som laddas

Garanti

2-års garanti ingår alltid

Projektplan

Tillsammans tar vi fram en tidsplan för installation

Låt oss kontakta dig för en offert!

Från oss finns alla möjliga lösningar, från enklare ”monterat och klart” erbjudanden till uppkopplade helhetslösningar för flera platser och fastigheter – det är era behov som styr. Oavsett vad ni väljer kan ni känna er trygga. Carsmart är en del av KGK koncernen, vi har jobbat med lösningar till fordonsbranchen sedan 1946. Vi har produkter, tjänster och tillbehör från ledande leverantörer inom elbilsladdning och E-Mobility.

 

Offertförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort med attraktivt erbjudande.

Beroende på förutsättningarna på platsen där laddstationen ska installeras kan anslutningsmöjligheten anpassas. Välj t.ex. mellan ett integrerat 4G-modem eller anslutning via LAN-kabel. En laddstation med 4G-modem kan sköta kommunikationen för många laddstationer genom innovativa master-slav-lösningar. Laddstationerna vi leverera har även stöd för RFID-taggar vilket gör identifiering av användare, upplåsning och senare även uppföljning enkelt att hantera.

Exempelinstallation av GARO LS4 installerade på en kontorparkeringsplats

Carsmart tillsammans med vår behöriga installationspartner står för rådgivning och rekommendationer under installation och drifttagning. I installationsprojektet ingår undersökning av befintlig elanläggning, montering och drifttagning av laddboxarna. Vi har laddboxar och laddstolpar för elbilsladdning från 3,7 kW (laddar ca 2 mil/timme) och uppåt till snabbladdare (likström). Med lastbalansering säkerställs att elbilsladdningen inte överbelastar fastighetens huvudsäkring. Laddboxarna nyttjar då den lediga utrymmet som finns tillgängligt mellan husets förbrukning och huvudsäkringen

Exempelinstallation av HALO Wallbox™ installerade i parkeringsgarage