Fordonsadministration som den borde vara. Enkel.

Ett företagsfordon genererar cirka 50–60 fakturor varje år. Ett företag med tio fordon genererar alltså årligen mellan 500 och 600 fakturor som ska granskas, betalas och bokföras.

Hos oss får du varje månad EN faktura från EN leverantör.

Se vår demo av Carsmart

Elbilsladdning

 

Behöver ditt företag eller bostadsrättsförening en lösning för laddbara fordon?

Carsmart erbjuder färdiga lösningar inklusive installation till företag och brf:er som har behov av att erbjuda laddning vid kontor, bostad eller längs med vägen.

 

Framtidssäkra system och tjänster för elbilsladdning

Vi har helhetslösningar från ledande leverantörer som kan uppgraderas i takt med ökat behov. Läs mer om Carsmarts lösningar inom elbilsladdning

Allt på ett ställe

 

Total kostnadskontroll

I vår webbportal är alla underlag samlade. Som vagnparksägare får du en total översikt på hur alla fordon används och vad de kostar.

 

Bra beslutsunderlag

Jämför fordon eller enheter mot varandra för att fatta rätt beslut för din vagnpark.

Låt oss göra jobbet

 

Frigör tid

Många av våra kunder med vagnparker uppskattar möjligheten att köpa sig fria från administration. Med vår tjänst slipper du som kund sortera och scanna fakturor samt sitta med egna excelark för statistik. Låt oss göra jobbet åt dig. När vi tar hand om fakturorna får ni tid att fokusera på er kärnverksamhet.

 

Frihet att välja tjänster och fordon

Vi är helt fristående från finansbolag och fordonsleverantörer. Det gör att du som kund alltid fritt kan välja vilka tjänsteleverantörer och fordon du vill ha.

 • Tjänsteresa
 • Privatresa
 • Faktureras

Distans:

2,2731 MIL

Kostnad per mil:

12 KR

Fordonsanvändning

 

Total ägandekostnad

Med vår tjänst får du koll på hur dina fordon används och deras totalkostnad. Tjänsten kombinerar automatiskt information som mätarställningar, körjournaler och kostnader från alla inscannade fakturor. Du ser exakt vad ett fordon kostat per km och även per kostnadstyp, information som hjälper dig välja rätt bilmodell vid nästa inköp.

 

Statistik och exporter

Med vår tjänst får du överskådlig statistik om din vagnpark med inbyggda funktioner och sammanställningar. Men statistik kan även snabbt och enkelt exporteras till Excel för vidare bearbetning.

Ta kontroll över din vagnpark

Kostnadsvarningar

Vi säger till vid kostnader som ej anses “normala”.

Varningar

Vi varnar dig vid körförbud och feltankningar.

Statistik & rapporter

Ta fram underlag på din vagnparks miljöpåverkan.

Drivmedelskort

Beställ och spärra drivmedelskort direkt i webbportalen.

Splittfakturering

Vi fördelar kostnadstyper till företag eller förare.

Besiktningskallelser

Vi påminner dig automatiskt och i god tid innan det är dags för besiktning.
Prova på Carsmart

Vi är helt fristående från finansbolag och fordonsleverantörer

Det gör att du som kund alltid väljer fritt vilka tjänsteleverantörer och fordon du vill ha. Är du nöjd med ditt urval och upplägg idag så ser vi bara till att styra fakturorna till oss,

betala dem och sedan skicka dig en samlingsfaktura.

 

Är det något avtal du vill se över så jämför vi med de villkor du kan få genom oss. Vi samarbetar med olika företag inom olika kategorier för att kunna erbjuda dig fina förmåner. Allt ifrån bra rabatter på drivmedel, reparation och service till kompletta lösningar med finansiering och leasing.

 

”Jag vill ha proffskompetens inom mitt område. De personerna ska inte sitta med fakturor. Genom att samla alla fordon i Carsmart har vi första gången en total översikt på hur alla fordon används och vad de kostar. Inköp är en oerhört stor del av vår omsättning och nu kan vi planera våra inköp och vår avyttring av fordon på ett helt annat sätt än tidigare.”

Petter Viklund Head of Fleet and Machinery på NCC

"När vi bestämde att vi var tvungna att få koll på våra bilar så gick vi ut och scannade marknaden. Vi fastnade för Carsmart eftersom vi behövde sköta administrationen själva, allt från inköp till avyttring.
Vi har med Carsmart-tjänsten fått koll på vad varje bilmodell kostar och därmed möjliggjort att kunna se om vissa modeller kostar mer än andra. Vår ekonomiavdelning får fakturorna färdig-konterade på rätt konto och sparar därmed mycket tid.
Jag som bilansvarig har koll på när bilarna ska besiktas, när leasingavtalet går ut, vilket belopp vi avyttrade bilarna för etc. Jag kan på ett enkelt sätt skicka kostnaderna till ledningsgruppen om det behövs. Vi har också genomfört en omorganisation och då var det enkelt för mig att bara skapa nya kostnadsställen där jag lade in rätt bilar på rätt ställe. Sist men inte minst så måste jag nämna deras kundservice som fungerar alldeles utmärkt med bra personlig service."

Tony Svensson Fordonsansvarig

"Carsmart har gjort det väldigt enkelt att få en tydlig översikt av bilparken. Enkelheten och automatiseringen kring totalkostnad per bil samt milkostnad per bil är riktigt bra."

Viktor Klingberg Arbetschef Lewéns Totalentreprenör
Kontakta Carsmart

Är du nyfiken, vill komma igång eller har frågor om Carsmart? Börja med att ange din e-postadress!

 • Statistik & rapporter
 • Samlingsfaktura
 • Se originalfakturor
 • Se eventuella körförbud
 • Besiktningskallelser
 • Splittfakturering förare/företag
 • Integrerad körjournal
 • Konteringsunderlag
 • Kostnadsfri support
 • Hjälp med bilpolicy
 • Bränsle- & miljörapporter
 • Leverantörsoberoende