När beslutet är taget att starta upp Carsmart i din organisation hjälper vi dig att bygga ditt organisationsträd och lägga in fordon. Enligt era önskemål konfigurerar vi det drivmedelsupplägg som ni önskar använda för att ni senare själva ska kunna beställa och spärra drivmedelskort.

 

Vi hjälper er också med era nuvarande leverantörer för att styra om fordonsfakturor till Carsmart. I dialog med er bestämmer vi hur fakturering- och attestsrutiner ska vara så att dessa passar era processer och så att fakturor hamnar hos rätt förare samt kostnadsställe.

 

För att era förare ska kunna använda Carsmart-appen och logga in på webben registrerar vi deras användarkonton.

Nu är Carsmart färdigt att användas.

 

Vad du vinner på att implementera Carsmart

 

Du arbetar direkt i systemet och ändringar slår igenom på en gång.

 

Förare av förmånsbil som hanteras av Carsmart får via vår app tillgång till allt de behöver gällande sin bil. De kan beställa och spärra drivmedelskort, se sina förarfakturor, rapportera körjournal samt hitta kontaktuppgifter till försäkringsbolag och fordonsassistans. Det underlättar för dig som vagnparksadministratör.

 

Alla vagnparksstatistik är samlad på ett ställe och du slipper hämta data från olika system för att sammanställa dem i Excel.

 

Som kund till Carsmart kan ni utnyttja våra förmånliga rabattavtal med våra partnersamarbeten med verkstäder och leverantörer av bland annat bränsle, alkolås, däck och laddboxar.

 

Du har möjligheten att skräddarsy Carsmart efter dina behov. Med egna utvecklare kan vi anpassa oss efter din verklighet. Vi har exempelvis utvecklat funktioner till våra kunder som gör det möjligt att hyra ut fordon till avdelningar inom företaget och automatiskt uppdatering av användarkonton via integrationer.