Carsmart är ett ungt företag och vi har på kort tid tillsammans med kunder och utvecklare skapat det mest moderna sättet att hantera vagnparker. Vi utmanar det traditionella och erbjuder dig som kund att sätta dig i förarsätet. Vår bastjänst ger dig ett verktyg som förenklar och besvarar alla dina frågor om din vagnpark. Med våra tillägsmoduler kan vi ge dig som kund ytterligare

mervärden som ger dig tidsbesparingar och förenklar din uppföljning och administration.

 

Bas

Vår bastjänst inkluderar allt du behöver för att administrera din vagnpark som till mestadels består av fordon som körs i tjänsten.

 

Bilar med förmån

När du vill få hjälp med inköp och kalkyl, förmånsvärden, drivmedelsmodeller, beställning av fordon och beräkning av TCO kalkyler, förmånsvärden och delade drivmedelsfakturor.

 

Uthyrning & avskrivning

Äger och förvaltar ni vagnparken och vill hyra ut den till andra delar av verksamheten? Med vårt uthyrningstillägg blir det möjligt att hyra ut till vem ni vill.

 

Analys

Undrar du ibland vilken bilmodell som är den bästa för ert företag och vilka bilar som ska bytas inom kort? Med vår analystjänst får du svaret direkt i Carsmart.

 

Specialanpassningar

Anpassade lösningar som exempelvis integration med HR-system och hantering av avskrivningar.