Samarbetspartners

Vi samarbetar med partners inom olika kategorier för att kunna erbjuda dig som kund fina förmåner och rabattavtal som gör att du kan minska kostnaderna för er vagnpark.

Kontakta din säljare hos Carsmart ifall du vill veta mer detaljer om respektive avtal.

Service och reparation

Carsmart har valt Autoexperten som partner gällande service- och reparationer. Som kund får du rabatt på både service och reservdelar.

12 månaders fri vägassistansförsäkring ingår alltid vid service.

www.autoexperten.se

Service och reparation

Mekonomen erbjuder både service och reparation av din bil.

Försäljning av fordon

Företagens vagnparker är i ständig förnyelse. Äldre fordon byts ut mot nya. Carsmart har samarbete med BCA för försäljning av fordon.

BCA har 70 år erfarenhet av fordonsauktioner, har funnit i Sverige sedan 2005 och känner svensk fordonsmarknad mycket väl. BCA är Europas största försäljningskanal och säljer över 1,4 miljoner bilar i 32 länder. Ca 20 000 bilar kommer från våra uppdragsgivare i Sverige.

BCA.com

 

Mjuk Biltvätt

Mjuk Biltvätt är ledande inom bemannad biltvätt med anläggningar på flera orter. Alla bilar tvättas med en kombination av noggrann handtvätt och mjuk maskintvätt. En process som är skonsam mot lacken samtidigt som bilen blir riktigt ren.
Som kund hos Carsmart får du tillgång till fördelaktiga priser på Mjuk Biltvätts populära företagsabonnemang. Tvätta din bil så ofta du vill till ett fast pris, fakturan hanteras av Carsmart.

Sveriges mjukaste biltvätt | Bemannade biltvättar | Mjuk Biltvätt (mjukbiltvatt.se)

Woshapp

Boka bilvård direkt där din bil står, utan att behöva åka till en fysisk tvättstation.
Med minimalt med vatten och miljövänliga produkter.

Woshapp: Biltvätten som kommer till dig!

Digitalisering av parkering

Att ha ett företagskonto hos EasyPark underlättar vardagen för tusentals användare varje dag. Carsmart tar hand om fakturan och ser till att kostnaden hamnar på rätt fordon och kostnadsställe. Några av fördelarna med att ha ett företagskonto hos Easypark:

 

  • – Flexibel parkeringstid, starta, stoppa och förläng din parkering beroende på dina behov. På så sätt undviker du eventuella böter samt risk för överbetalning.
  • – Få en överblick kring samtliga företagskopplade parkeringar under en månad
  • – Särskilj på arbetsrelaterade samt privata parkeringar

EasyPark har täckning i över 2200 städer i 20 länder i Europa samt är betrodd partner till över 70.000 företag sedan 2001. För att komma igång, klicka på länken easypark.se/business eller ring 077-0112200.

Försäkringar

Söderberg & Partners är försäkringsförmedlaren som besitter kunskap och expertis inom alla typer av branscher och verksamheter. De erbjuder professionell rådgivning och skräddarsydda försäkringslösningar inom alla branscher och verksamheter.

Betal- och administrationslösningen för fordonsladdning

Med vår betal- och administrationslösning ELLSY är det enkelt att drifta laddplatser i ett och samma gränssnitt. ELLSY är ett anpassningsbart system som löser de flesta behov du har som ägare av laddplatser. Med ELLSY slipper du hantera betalflöden och får en rättvis fördelning av laddkostnader med enkel administration och en praktisk app som slutanvändarna nyttjar – vilket förenklar administrationen ytterligare.

Däck & förvaring

Carsmart har förmånliga ramavtal med de fyra största däckkedjorna på marknaden. Vi erbjuder rabatter på däck, förvaring, skiften och övriga tjänster.

Glastjänster

Carsmart samarbetar med Ryds Bilglas och Carglass för att du som kund på ett enkelt sätt skall få hjälp vid byten och lagning av rutor. Carsmart har Ryds Bilglas som prioriterad leverantör.

www.rydsbilglas.se

www.carglass.se

Elbilsladdning

Hos KGK hittar du laddboxar, installationstjänst , samt betal- och administrationstjänst för ditt företag och vagnpark oavsett om det handlar om bilar, tunga fordon eller anläggningsmaskiner. KGK hjälper dig från vision till installerad i fyra steg: 1. Platsbesök, 2. Presentation av lösning och offert, 3. Installation & projektledning, 4. Driftsättning.  I erbjudandet finns också betaltjänst via KGK:s administrationsverktyg ELLSY.

KGK.se

Körjournal & positioneringssystem

Carsmart erbjuder Infobrics lösning för data som körjournal och mätarställning. Carsmart har också färdiga integrationer med flera andra leverantörer av körjournal och fordonshanteringslösningar. Data som mätarställning och körjournaler visas och synkas direkt in i Carsmart för att beräkna kostnader per mil och fördela drivmedelskostnader mellan förare och företag.

Dräger

Dräger har under många årtionden samlat erfarenhet inom alkohol- och drogtestning. Man är världsledande inom alkoholtester och de flesta poliskårer världen över använder Drägers utrustning. Drägers alkoholmätare fungerar på ett icke-invasivt sätt och kontrollerar alkohol i utandningsluften.

Drager.se

Bränsleleverantörer och tillbehör

Vi har rabattavtal för drivmedel och tillbehör hos de stora drivmedelsbolagen som du kan välja att nyttja som Carsmart kund. Via Carsmarts fordonsplattform kan du hantera beställningar och spärr av drivmedelskort samt se alla transaktioner.

 

De finns även möjlighet att exportera rapporter över drivmedelsförbrukning och miljöpåverkan oavsett leverantör i en och samma rapport.

www.okq8.se

www.circlek.se

www.preem.se

Hyrbilar som passar dig

Carsmart samarbetar med MABI Hyrbilar  (www.mabi.se) som ger dig som kund extra bra priser på ersättningsbil vid behov.

MABI Hyrbilar ingår i Hedin Mobility Group och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har de vuxit konstant och bedriver idag biluthyrning på fler än 150 platser över hela landet. MABIs syfte är att förse marknaden med hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

 

Varför MABI

  • – Största och nyaste utbudet på marknaden
  • – Leverans och hämtning ingår
  • – Finns över hela landet
  • – Alltid tillgängliga

Boka bil hos din lokala MABI-station, se https://www.mabi.se/offices eller kontakta centralbokningen på 0774-43 44 44 och centralbokning@mabi.se.