Samarbetspartners

Vi samarbetar med partners inom olika kategorier för att kunna erbjuda dig som kund fina förmåner och rabattavtal som gör att du kan minska kostnaderna för er vagnpark.

Kontakta din säljare hos Carsmart ifall du vill veta mer detaljer om respektive avtal.

Service och reparation

Carsmart har valt Autoexperten som partner gällande service- och reparationer. Som kund får du rabatt på både service och reservdelar.

12 månaders fri vägassistansförsäkring ingår alltid vid service.

www.autoexperten.se

Avyttring av fordon

Företagens vagnparker är i ständig förnyelse. Äldre fordon byts ut mot nya. Carsmart har samarbete med BCA när det gäller avyttring av fordon.

BCA har 70 år erfarenhet av fordonsauktioner, har funnit i Sverige sedan 2005 och känner svensk fordonsmarknad mycket väl. BCA är Europas största avyttringskanal och säljer över 1,4 miljoner bilar i 32 länder. Ca 20 000 bilar kommer från våra uppdragsgivare i Sverige.

www.bca.com

Har du redan ett konto hos Carsmart och BCA loggar du in på nedan länk för att starta ett försäljningsuppdrag.

Carsmarts portal hos BCA

Bränsleleverantörer och tillbehör

Vi har rabattavtal på drivmedel och tillbehör hos de stora drivmedelsbolagen som du kan välja att nyttja som Carsmart kund. Via Carsmarts fordonsplattform kan du hantera beställningar och spärrar av drivmedelskort samt se alla transaktioner.

De finns även möjlighet att exportera rapporter över drivmedelsförbrukning och miljöpåverkan oavsett leverantör i en och samma rapport.

www.okq8.se

www.circlek.se

www.preem.se

Däck & förvaring

Carsmart har förmånliga ramavtal med de fyra största däckkedjorna på marknaden. Vi erbjuder rabatter på däck, förvaring, skiften och övriga tjänster.

Glastjänster

Carsmart samarbetar med Ryds Bilglas och Carglass för att du som kund på ett enkelt sätt skall få hjälp vid byten och lagning av rutor.

www.rydsbilglas.se

www.carglass.se

Produkter & lösningar för din vagnpark

Carsmart har via sitt moderbolag KGK(www.kgk.se) tillgång till ett stort utbud av produkter, tillbehör och lösningar till din vagnpark från etablerade varumärken. T.ex. Dräger Alkolås, lösningar för elbilsladdning från Charge Amps och Garo samt säkerhetsprodukter från Presto. Vi hjälper dig med att få en helhetslösning för din vagnpark och samtidigt minska kostnaderna.

 

Körjournal & Fleet management

Carsmart har färdiga integrationer med flera ledande leverantörer av körjournal och fleet management lösningar. Data som mätarställning och körjournaler visas och synkas direkt in i Carsmart för att beräkna kostander per mil och fördela drivmedelskostnader mellan förare och företag. Vi kan tillsammans med Infobric Ease fleet koppla upp och digitalisera din vagnpark.

Vill du bli en partner till Carsmart?

Har du produkter eller tjänster som är riktar sig till vagnparker med företagsfordon?

Kontakta oss här

Kontakta Carsmart

Är du nyfiken, vill komma igång eller har frågor om Carsmart? Börja med att ange din e-postadress!

 • Statistik & rapporter
 • Samlingsfaktura
 • Se originalfakturor
 • Se eventuella körförbud
 • Besiktningskallelser
 • Splittfakturering förare/företag
 • Integrerad körjournal
 • Konteringsunderlag
 • Kostnadsfri support
 • Hjälp med bilpolicy
 • Bränsle- & miljörapporter
 • Leverantörsoberoende