Nytt partnerskap tar laddning av tjänstebilar till nästa nivå för Carsmarts användare

Carsmart och laddlösningsbolaget Northe inleder ett partnerskap som underlättar för Carsmarts användare att ladda elbilar. Med Northe får elbilsanvändaren tillgång till ett omfattande nätverk med laddstationer från laddoperatörer som OKQ8, InCharge, Recharge och många fler samlade i en tjänst.

 

För Carsmarts kunder innebär samarbetet tillgång till mer än 17 000 laddpunkter i Sverige och mer än 600 000 laddpunkter internationellt. Med Northes lösning kan föraren också koppla upp sin privata laddbox för enkel uppdelning av hemmaladdade tjänstemil. Northes lösningen täcker också företagets behov av att administrera laddpunkter på arbetsplatser.

 

–  Northes lösning revolutionerar elbilsförarens upplevelse av laddning, och vi är stolta över vårt partnerskap som kommer att göra elbilslivet enklare för våra kunder. Nu kan vi erbjuda en sömlös betalningsupplevelse, oavsett om man laddar hemma, på jobbet eller vid publika laddstationer, allt tillgängligt genom en enda app eller laddbricka. Med Northe har vi tillgång till ett omfattande nätverk av publika laddstationer både i Sverige och internationellt.

 

För våra kunder innebär samarbetet en administrativ lättnad, kostnaden för laddning hamnar på samlingsfakturan, med möjligheten att alltid granska originalfakturan i Carsmarts system för full transparens. Med den pågående omställningen till elektrifiering står vi inför en del utmaningar, både för företagen och personal. Vårt mål är att med vår expertis stödja våra kunder med smart och enkel biladministration säger Muath El Noaimi, vd Carsmart.

 

– Vi jobbar stenhårt för att få så många företag som möjligt att uppleva magin i vår produkt. Därav är starka partnerskap med innovativa bolag som Carsmart en nyckelfaktor för oss. Genom deras administrationsverktyg kan nu kunder till Carsmart komma åt våra tjänster vilket vi är väldigt positiva till. Samarbete i branschen är en succéfaktor och vi är stolta över att tillsammans visa den vägen – David Fauné, vd på Northe.

 

Om Carsmart

Carsmart är ett SaaS-bolag (Software as a Service) som förenklar fordonsadministrationen för fleet ägare genom att erbjuda traditionell fleet administration med ett modernt webbaserat verktyg. Med Carsmart får fleet ägare en god kostnadskontroll, omedelbara förändringar, frigjord tid och en lösning som är oberoende av leverantörer. Idag är Carsmart en aktör som driver teknisk utveckling framåt i hela marknaden och hanterar cirka 16 000 fordon och utrustningar. Läs mer om Carsmart på carsmart.se.

 

Om Northe

Northe är en ledande digital helhetslösning för administration av elbilsladdning som grundandes i Sverige år 2020. Visionen är att göra användningen av elektriska fordon smidig för alla, oavsett om du är en enskild förare, fleet manager eller ett företag. Northes innovativa plattform erbjuder tillgång till över 600 000 laddpunkter i över 19 europeiska länder via en och samma användarvänliga plattform. Företag kan samla all laddning på en plats, få full förståelse för hur fordonsflottan laddas, kostnad per fordon och enskilda förares förbrukning. Föraren laddar enkelt sin bil hemma eller publikt med Northe och behöver inte använda sig av olika lösningar eller hantera utlägg. Läs mer om Northe på northecharge.com.

Kontakta Carsmart

Är du nyfiken, vill komma igång eller har frågor om Carsmart? Börja med att ange din e-postadress!

 • Statistik & rapporter
 • Samlingsfaktura
 • Se originalfakturor
 • Se eventuella körförbud
 • Besiktningskallelser
 • Splittfakturering förare/företag
 • Integrerad körjournal
 • Konteringsunderlag
 • Kostnadsfri support
 • Hjälp med bilpolicy
 • Bränsle- & miljörapporter
 • Leverantörsoberoende